Om Oss

Vi er Desineur

Lorem ipsum

Om Oss

Desineur Hygienics er en av Norges største forhandlere av desinfeksjonsprodukter. Vi har hovedkontor og lager på Hønefoss, med et nettverk av forhandlere rundt i landet. Vi har gode og solide relasjoner med våre norske og utenlandske leverandører, som oppfyller våre og markedets strenge krav til kvalitet.

Miljø og bærekraft

Produktene i Renhold- og Vedlikeholdsserien til Desineur Hygienics, er fremstilt på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Produktene er trygge og miljøvennlige i bruk og etterlater seg ikke skadelige avfallsstoffer.

Miljøfokus

Vi vet at vår bransje påvirker miljøet negativt og at ansvaret ligger på oss som produsent og distributør. Derfor jobber vi hver dag for å sikre at vår negative påvirkning på miljøet skal være så liten som mulig. Dette gjøres ved å bidra til å utvikle og fremstille produkter, som ikke etterlater farlige avfallsstoffer, samt tilby formler som er fri for farlige løsemidler. Samtidig vil alltid Renholdsog Vedlikeholdsprodukter fra Desineur Hygienics oppnå høy ytelse

Bærekraftige leverandører og samarbeids-partnere

Vi samarbeider med noen av de mest miljøvennlige og fremtidsrettede utviklerne og produsentene i bransjen, hvor bærekraftige og miljøvennlige produkter med høy ytelse er hovedfokuset.

Vi er stolte av at produktene produseres i Norge. Vi sender en bestilling innen 24 timer etter at den er mottatt til vår logistikkavdeling og du som kunde vil motta en e-post på at bestillingen er sendt.

Produktpresentasjon 

KALK & RUST